IMENIČKE I PRIDEVSKE ZAMENICE

Поштована децо, данас послушајте лексичке вежбе на телевизији. То је занимљиво и корисно јер богатите тиме речник. Шаљем вам проверу знања о заменицама које смо обновили прошле недеље, а учили заједно пре ове ванредне ситуације. Када решите ову проверу знања, сликајте и пошаљите. Радите самостално. Не шаљите решења једни другима! То обесмишљава ваш рад иContinue reading “IMENIČKE I PRIDEVSKE ZAMENICE”

OBAVEŠTENJE

Поштовани родитељи и драга децо! Обавештавам вас да од данас 30.3.2020. на ТВ Храм почиње емитовање часова веронауке за основну школу „на даљину“. У случају да ваш кабловски оператер нема ТВ Храм у својој програмској понуди, можете га бесплатно наћи и на интернету на следећој интернет адреси: http://www.tvhram.rs/ Термини по разредима су следећи: У последњојContinue reading “OBAVEŠTENJE”

ДРУШТВО СРЕДЊОВЕКОВНЕ СРБИЈE

Шестаци, у прилогу  вам је  лекција предвиђене за ову недељу. За сва питања и евентуалне нејасноће, можете ме контактирати путем mail-а. Имате и домаћи. Нису питања, већ је задата тема на коју треба да одговорите у виду писаног текста.  Домаћи ми шаљете mail-om. Велики поздрав, наставница Тамара  Српско друштво је у средњем веку било подељено наContinue reading “ДРУШТВО СРЕДЊОВЕКОВНЕ СРБИЈE”

MASA I TEŽINA KAO RAZLIČITI POJMOVI

Драги шестаци, 1. Пратите 3. програм РТС-а. 2. Ове седмице на програму вам је ‚,Маса и тежина као различити појмови‘‘ и ,,Мерење масе тела вагом‘‘. Ове лекције су вама познате. Одгледајте их да своје знање утврдите. Радите задатке, упишите их у свеску и проследите ми на мејл.

UPUTSTVA ZA MATEMATIKU

Упутства од наставнице математике:1. Потребно је да лекције преписујете у свеске и такође шаљете као домаћи. Ако је неко урадио само један задатак у току недеље, а није ни преписао лекције у свеске, то неће бити евидентирано као урађен домаћи.2. Домаће шаљете након четири одрађена часа.3.  По новом плану (по њему ви радите) део градиваContinue reading “UPUTSTVA ZA MATEMATIKU”

DANS LA RUE

За домаћи је потребно да прочитате следећу лекцију и речи које се налазе у прилогу, а односе се на наведену лекцију, препишете у свеску и речник, сликате и пошаљете слике на мејл: petrovic.danijela0108@gmail.com

Design a site like this with WordPress.com
Get started