OBAVEŠTENJE OD RAZREDNE

Драга децо и родитељи, надам се да сте сви добро. Пуно ми недостајете, посебно на разредном часу :-).

Сигурно се питате како ћете сада скупљати бодове. Редовно радите домаће, гледајте наставне садржаје на телевизији, читајте књиге и дружите се како можете (на друштвеним мрежама и чујте се телефоном). Поштујте све што се каже (перите руке, немојте се окупљати, излазите на ваздух али никако у групама).

Запамтите: ВИРУС НЕ ЖИВИ БЕЗ ДОМАЋИНА! НЕ ДАЈТЕ МУ ДА СЕ ШИРИ!!!

Слушајте родитеље иако сте у пубертету! То је сада много важно. Немојте да ми наставници кажу да не радите домаће. Помажите једни другима. Када све ово прође, а проћи ће, водим вас у три музеја.

Верујем да вам је ово са домаћим задацима и мејловима постало већ мало конфузно. У томе ће нам много помоћи Ленин тата који вам је направио фантастичан сајт који ће вам помоћи да се сналазите. Пуно му се захваљујемо! Ако још неко буде вољан да помогне око организације, свака помоћ је добродошла. Као што сте вероватно схватили, наставници се не сналазе баш најбоље у свему томе, али се трудимо најбоље што можемо. На сајту имате контакте свих наставника који вам шаљу наставне садржаје. Домаће и остале задатке које вам дају шаљите на њихове мејлове. Важно је да их радите. То ће вам се рачунати приликом давања оцена.

Што се задатка из биологије тиче, када га урадите проследите на мејл sestotri.marinatakaczivanovic@gmail.com Можете их слати до краја недеље. Или отштампајте, попуните, па пошаљите као слику или решавајте у word-у подебљавањем решења црвеном бојом и допуњавањем речи на линије. Венов дијаграм можете да попуните тако што ћете поред њега написати речима и додати бројеве који припадају различитим групама. Ако вам нешто није јасно, питајте.

Све вас пуно поздравља разредна!

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started