OBRAĆANJE NASTAVNIKA MATEMATIKE

Драги ђаци, пре свега, желео бих да вас све поздравим и пожелим добро здравље вама и вашим породицама и да се што пре видимо у учионици. Са циљем да упростимо и олакшамо тренутну ситуацију, убудуће ћу вам слати понедељком упутство за целу седмицу.   Четвртак (02.04.2020.) : РТС 3  у 11:30 Утврђивање лекције под називом “Директна пропорционалност”. ОсновниContinue reading “OBRAĆANJE NASTAVNIKA MATEMATIKE”

PROMENA NASTAVNIKA MATEMATIKE

Драга децо и поштовани родитељи, од данас математику за наше одељење преузима наставник Бранко Савковић који се вратио са неплаћеног одсуства. Наставница Марија му је проследила оно што сте до сада радили и списак ученика којима треба уписати оцене јер су учествовали на градском такмичењу. Од данас ћете од њега добијати задатке а оно штоContinue reading “PROMENA NASTAVNIKA MATEMATIKE”

VIRUS

Драга децо, презентација коју вам шаљем није ни у плану нити је обавезна али верујем да је, из области биологије, тренутно најважнија и да ће вас највише интересовати. Она садржи основне карактеристике вируса које су до сада релативно добро истражене. Такође, навела сам вам и  до сада испитане особине вируса covid-19 о којима сам сеContinue reading “VIRUS”

KOŠARKA – TAKTIKA

5. ТЕМАТСКА ЈЕДИНИЦА- Кошарка, тактика у одбрани и нападу Нађи снимак неке кошаркашке утакмице преко ТВ или интернета по избору и погледајте. Уживајте док гледате. 6. ТЕМАТСКА ЈЕДИНИЦА – Кошарка, тактика у одбрани и нападу Нађи снимак неке кошаркашке утакмице преко ТВ или интернета по избору и погледајте. Уживајте док гледате. 3. ТЕМАТСКА ЈЕДИНИЦА –Continue reading “KOŠARKA – TAKTIKA”

GEOGRAFSKI POLOŽAJ DRŽAVE

Географски положај неке државе има више елемената: 1. Математичко географски положај неке земље се одређује у односу на географску ширину и дужину (нпр Србија је у том смислу земља умереног појаса јер је сече паралела 45СГШ и земља средњоевропске временске зоне). Нпр Шведска је земља северних ширина, а Конго тропских ширина. 2. Физичко географски положајContinue reading “GEOGRAFSKI POLOŽAJ DRŽAVE”

Design a site like this with WordPress.com
Get started