DOMAĆI – PAJA JOVANOVIĆ

Драга децо, прошле недеље требали сте да погледате изложбу Паје Јовановића. Потребно је да напишете који је био његов главни модел на сликама? Ком правцу припада његово сликарство? РАД ПОШАЉИТЕ СЛЕДЕЋЕ СРЕДЕ.

OBAVEŠTENJE OD RAZREDNE

Драга децо и поштовани родитељи, оцењивање у ванредним условима ће бити формативно, што значи да ће се вредновати залагање ученика тј. колико су били активни у слању радова. Наставници због тога траже да им шаљете шта радите како би имали што више материјала за извођење оцена. Већ сада ће почети да вреднују ваш рад уContinue reading “OBAVEŠTENJE OD RAZREDNE”

IZBIRAČICA

Поштована децо, данас сте могли да погледати ТВ час чија је тема одломак из комедије „Избирачица” Косте Трифковића. У среду је било предавање о драми као књижевном роду. Шаљем вам основне одлике овог књижевног рода јер ће вам то требати и за убудуће. Као што смо се договорили, ова предавања о књижевним родовима (до садаContinue reading “IZBIRAČICA”

NASLEDNI MATERIJAL – DNK

Драги ученици, завршили смо област “Живот у екосистему” и почели област “Наслеђивање и еволуција”. У прилогу вам шаљем лекцију која је обрађена у оквиру презентације ове недеље. Надам се да сте је одгледали. Потребно је да је препишете у свеске. Слике не морате цртати, а можете ако желите да би вам било јасније. Урадите иContinue reading “NASLEDNI MATERIJAL – DNK”

PROGRAM ILI PREZENTACIJA

Драги ученици шестог разреда, ако нисте инсталирали програм, урадите презентацију (PowerPoint) област Грађевински материјали из уџбеника од 68. стране до 82. стране. Лекције можете отворити преко програма који имате на рачунару, а помоћу кога гледате спотове и клипове. Ученици који су инсталирали програм резултате теста могу послати на мејл адресе наставнице којој групи припадају. Поздрав, наставнице:Continue reading “PROGRAM ILI PREZENTACIJA”

LE FUTUR PROCHE & LE FUTUR SIMPLE

Zadaci za šesti razred za ovu i sledeću nedelju. U cilju obrade naše naredne lekcije potrebno je da se učenici potrude i pripreme odgovore na sledeća pitanja: LE FUTUR PROCHE – Kako ga gradimo? Kakvu tačno radnju kazuje? LE FUTUR SIMPLE – Kako ga gradimo? Kakvu tačno radnju kazuje? Dozvoljeno je da djaci koriste sveContinue reading “LE FUTUR PROCHE & LE FUTUR SIMPLE”

Design a site like this with WordPress.com
Get started