DODATNO OBAVEŠTENJE

Драга децо, пошто видим да многима није јасно шта би требало да шаљу, да мало појаснимо. Шаљете ми сликане лекције из свеске које сам вам слала од почетка варедног стања, а то су: 1. Биотички фактори и њихов значај 2. Антропогени фактор и облици загађења 3. Еколошки фактори – провера знања 4. Наследни материјал иContinue reading “DODATNO OBAVEŠTENJE”

BIOLOGIJA – OBAVEŠTENJE

Драги шестаци, надам се да редовно пратите презентације на РТС-у. Врло су занимљиве и могу вам много олакшати учење. Од сада ћу вам додатни материјал слати на две недеље тако да сте ове недеље слободни. Задатак за ову недељу вам је да сликате свеске, све што сте радили осим оног теста који сте ми већContinue reading “BIOLOGIJA – OBAVEŠTENJE”

OBAVEŠTENJE OD RAZREDNE

Драга децо и поштовани родитељи, надам се да сте сви добро и да успевате да се изборите са разним задацима. Интензитет рада се полако смањивао као што сам вам најавила, а сада ће и званично бити дефинисано колико ћете материјала добијати. Из предмета које имате сваки дан у школи, као што су српски и математика,Continue reading “OBAVEŠTENJE OD RAZREDNE”

Design a site like this with WordPress.com
Get started