UPOTREBA I ZLOUPOTREBA INTERNETA

Шестаци, у прилогу се налази тема из Грађанског васпитања за месец април, где су такође и сва упутства како треба да се уради домаћи.   Поздрав, наставница Тамара Тема: Употреба и злоупотреба интернета и мобилних телефона Ученици, потребно је написати рад на ову тему. Рад не мора бити преобиман. Наведите примере употребе и злоупотребе интернета иContinue reading “UPOTREBA I ZLOUPOTREBA INTERNETA”

KALIGRAFIJA I TIPOGRAFIJA

Драга децо, многи су послали оно што смо радили онлајн, а многи нису. Да вас подсетим шта требате да урадите и пошаљете у једом мејлу до 16. 4. 2020. Текстуру камена или дрвета, то смо радили у школи фротаж отискивање са оловком преко папира били чега што имате у кући, које има грубљу текстуру даContinue reading “KALIGRAFIJA I TIPOGRAFIJA”

RASPORED AKTIVNOSTI

Распоред активности  по данима: Понедељак (13. 04. 2020.) –  Утврђивање лекције под називом „Примена пропорција – 2. део“ (РТС 3 у 12:05). 2. Уторак (14.04.2020.) – Утврђивање лекције под називом „Примена пропорција – 3. део“ (РТС 3 у 11:30). 3. Четвртак (16.04.2020.) – „Зависне величине – систематизација“ (РТС 3 у 11:30). Уколико нисте у могућностиContinue reading “RASPORED AKTIVNOSTI”

Design a site like this with WordPress.com
Get started