OBAVEŠTENJE OD RAZREDNE

Драга децо и поштовани родитељи, знам да смо се договорили да вам не шаљем мејлове после 16h, али добила сам информацију од наставнице енглеског о контролној вежби коју је најавила, па је битно да вас о њој обавестим како вам не бих слала поруке у време празника.

Контролна вежба ће бити у уторак 21.4. у време када немате часове на ТВ-у.

У понедељак ћу вас обавестити о времену када ћете добити линк који вас усмерава на сајт на коме решавате вежбу. Време ће бити ограничено тако да је битно да научите оно што ће бити. У прилогу имате и мејл од наставнице енглеског.


Обзиром на околности, биологију ћемо померити за крај недеље.


Наставница француског има неки проблем са компјутером, па није успела да види од когајој је све стигао домаћи. Ако успе да ми пошаље списак ученика, проследићу вам у току дана. У сваком случају вам неће ништа уписивати у дневник док не потврдимо да је стигло све што је требало. 
Поздрав!🐤

Draga deco, nadam se da ste danas pratili čas engleskog jezika na RTS 3 kanalu „Were you having fun cooking last week?“ gde ste imali kratku vežbu da ispravite pogrešne reči u datoj rečenici, zatim ste obnovili Articles (Članovi) koje smo radili prošle godine (osnovne stvari) i Past simple i Past continuous tense.

Sve vežbe koje su zadate treba da prepišete u vaše sveske i uredno popunite.

Sledeće nedelje imate kratki test, a kada će tačno biti, to ću se dogovoriti sa vašom razrednom, a ovisi o vašem rasporedu časova na TV, uglavnom one vežbe koje ste vežbali prošli čas – present simple and continuous , past simple and continuous , comparison of adjectives , adverbs and adjectives and vocabulary . Imate dosta vremena da sve lepo obnovite, još jednom pređite vežbe u radnoj svesci o ovim temama.

Nakon Uskrsa krećemo sa novim UNIT 7 : MUSIC , vaš zadatak je da uradite Muzički kviz na strani 68 / 69 i da malo razmislite o muzici koju volite/ne volite kao i o različitim muzičkim instrumentima.

Do tada

HAPPY EASTER

# StayIn Take care of yourselves , wash your hands , stay healthy , listen to your parents and

DO YOUR HOMEWORK !

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started