PRAĆENJE LEKCIJA

Драги ђаци, наредних десетак часова нећете пратити преко РТС 3, већ ће вам бити неопходан интернет јер су те лекције биле раније на РТС 3 и сада се налазе на сајту rtsplaneta.rs. Испод сваке лекције ћу вам дати линк преко којег директно приступате предавању лекције. Наравно, имате и своје уџбенике па можете и из њихContinue reading “PRAĆENJE LEKCIJA”

SMRT MAJKE JUGOVIĆA

Поштована децо, надам се да сте се лепо провели и одморили за Ускрс. Ове недеље имате три часа српског језика на телевизији. Данас је обрада песме Смрт Мајке Југовића и то обавезно погледајте. Преостале две наставне јединице (обредне песме и реченични чланови) смо већ радили. Ове недеље само пажљиво читате и самостално анализирате песме оContinue reading “SMRT MAJKE JUGOVIĆA”

ODREĐIVANJE GUSTINE TEČNOSTI

Драги шестаци, 1. Пратите 3. програм РТС-а. 2. Лекција из наставног предмета – Физика ,,Одређивање густине течности – обрада‘‘ која је на реду у уторак 21. 4. 2020. године на 3. програму РТС-а је вама нова, пратите је и запишите у свеску, прочитајте шта о томе пише у вашој књизи и научите основне појмове. УколикоContinue reading “ODREĐIVANJE GUSTINE TEČNOSTI”

FRANCUSKA SITUACIJA

Драга децо, наставница француског ми је послала списак ученика који су послали бар један домаћи, па сам вам направила табелу коју шаљем у прилогу. Ту можете да видите да ли су јој уопште стизали ваши мејлови. Није још увек сигурна ко је послао све домаће. То би требало да ми јави. Има неких проблема саContinue reading “FRANCUSKA SITUACIJA”

ZNAMENITE LIČNOSTI

Знамените личности из опште и националне историје Ово је тема за домаћи задатак за ову недељу. Избор личности о којој пишете је ваш. Немојте да пишете о истој личности која вам је била задата тема за реферат (практичан рад). Те радове нећу уважити. ВАЖНО!!!! У први план треба да буду ваши утисци о тој личности;Continue reading “ZNAMENITE LIČNOSTI”

Design a site like this with WordPress.com
Get started