NAJAVA KONTROLNOG I ČOS

Драга децо, надам се да сте сви добро и да и даље претите наставу. Немојте сада да посустанете. Још мало  ће бити распуст који сви жељно ишчекујемо, па ћемо се одморити. Петак је, као што знате, нарадан дан, Међународни празник рада 1. мај. Желим вам да се одморите и помало учите биологију јер ћете у понедељакContinue reading “NAJAVA KONTROLNOG I ČOS”

PESME O MARKU KRALJEVIĆU

Поштована децо, надам се да сте разумели епске песме о Косовском боју. Уколико имате неко питање, пошаљите на мејл и ја ћу вам одговорити. Ове недеље пратите наставу на РТС 3. Настављамо са анализом епских песама, почињемо да радимо циклус песама о Марку Краљевићу. Управо ће та предавања бити целе ове недеље на телевизији. УContinue reading “PESME O MARKU KRALJEVIĆU”

TEHNIČKA SREDSTVA U POLJOPRIVREDI

Поштовани ученици шестог разреда, шаљемо две презентације, наставна тема Техничка средства у пољопривреди, страна 90 у уџбенику. Шаљете нам урађене презентације или Шаљете PowerPoint презентације или Радите провери своје знање страни 96 у уџбенику. Питања и одговоре радите у Word-у. Напомена: Урађене послате презентације: оцена 5. Урађена  PowerPoint презентација: 4 или 5. Урађена питања иContinue reading “TEHNIČKA SREDSTVA U POLJOPRIVREDI”

IMAGINE YOU ARE A TOURIST GUIDE

Draga deco, nadam se da ste zadovoljni ocenama iz testa, i ja sam, samo sam razočarana dozom prepisivanja. Toliko ste ponavljali iste greške da je malo i smešno, pa vas molim da to ubuduće ne radite. Vaš zadatak je da uredno pratite onlajn časove engleskog jezika, ali su mi samo 3 (tri) učenika prosledila domaćeContinue reading “IMAGINE YOU ARE A TOURIST GUIDE”

Design a site like this with WordPress.com
Get started