TEHNIČKI PROBLEMI OKO ZAKLJUČNIH OCENA

Драга децо и поштовани родитељи, наставница француског збох техничких проблема није успела да да предлоге закључних оцена, па ће то урадити сутра. Рекла је да ће свима изаћи у сусрет где год буде могуће, тако да рачунајте у односу на просек највише што може да се извуче. Поздрав!

PODACI O UČENICIMA KOJI NEMAJU MOGUĆNOST DA PRATE NASTAVU NA DALJINU

Поштовани родитељи, Министарство је послало да попунимо упитник о ученицима који немају могућност да прате наставу на даљину. Молим вас да ми се јавите што пре уколико неко испуњава услов јер данас до 14 часова морам да предам списак ученика. Колико сам упућена у нашем одељењу сва деца имају уређаје за рад, па вам нисам ниContinue reading “PODACI O UČENICIMA KOJI NEMAJU MOGUĆNOST DA PRATE NASTAVU NA DALJINU”

PEDESETNICA

Христос је пред своје Вазнесење обећао апостолима да ће примити „силу“ када на њих сиђе Свети Дух. Рекао им је да ће, када се то деси, бити Његови сведоци по читавом свету. Ово није био први пут да је Христос говорио својим ученицима да ће примити Светог Духа. Чино је то и раније, али апостолиContinue reading “PEDESETNICA”

POPRAVLJANJE OCENA

Драга децо, уколико се договорите са неким од наставника да желите да поправите оцену тако што ћете долазити у школу да одговарате, морате ми то најавити. Потребно је да до петка предам табелу са именима ученика који ће долазити у школу и предметима које ће одговарати. У школу долазе само деца која су на овајContinue reading “POPRAVLJANJE OCENA”

OBAVEŠTENJE

Драга децо, данас сам вас затрпала мејловима, али је добро да их што пре видите обзиром да су наставници давали предлог закључних оцена. Контактирајте наставнике уколико нисте задовољни оценом и договорите се о начину поправљања. Настава на даљину се завршава ове недеље, а друге недеље јуна ћете моћи да дођете у школу да поправите оцене уколикоContinue reading “OBAVEŠTENJE”

REŠENJA PROVERE ZNANJA

Драги ђаци, желим да вас похвалим јер сте били савесни и одговорни, и у предвиђеном року урадили последњу проверу знања коју сам послала. Иако сам сваком појединачно одговорила на мејл, шаљем вам решења да још једном погледате. Највише сте грешили у одређивању корена речи и то ћемо поновити на почетку 6. разреда. Такође, умете даContinue reading “REŠENJA PROVERE ZNANJA”

UTVRĐIVANJE

Драги шестаци, 1. Пратите 3. програм РТС-а. 2. Лекција из наставног предмета – Физика (,,Паскалов закон- утврђивање‘‘) је на реду у уторак 26. 5. 2020. године на 3. програму РТС-а, пратите је и запишите у свеску. Уколико има задатака и њих урадите и запишите их у свеску. Све наведено ми пошаљите путем мејла. 3. УContinue reading “UTVRĐIVANJE”

PREDLOG ZAKLJUČNIH OCENA

Поштовани ученици шестог разреда, уписале смо оцену за активност изведену од смајлића које сте добијали у овом полугодишту. Кроз активност смо дале предлог закључне оцене. Погледајте предлоге, ако нисте задовољни мислите да можете имати већу закључну оцену, јавите нам да се договоримо када можете доћи у школу да поправите оцену. Ако се не јавите доContinue reading “PREDLOG ZAKLJUČNIH OCENA”

Design a site like this with WordPress.com
Get started