ATMOSFERSKI PRITISAK I PASKALOV ZAKON

Драги шестаци,

1. Пратите 3. програм РТС-а.

2. Лекција из наставног предмета – Физика (,,Атмосферски притисак- утврђивање‘‘) је на реду у уторак 19. 5. 2020. године на 3. програму РТС-а, пратите је и запишите у свеску. Уколико има задатака и њих урадите и запишите их у свеску. Све наведено ми пошаљите путем мејла.

3. У четвртак 21. 5. 2020. године на 3. програму РТС-а биће презентована обрада лекције из наставног предмета – Физика (,,Паскалов закон‘‘). Пратите час и у свеску запишите све задатке који се ураде. Лекцију прочитајте у вашој књизи, препишите урађене примере и одговорите на питања. Све наведено ми пошаљите путем мејла.

ВАЖНА НАПОМЕНА

Оцене добијате на активност и на детаљно написану и послату лекцију. Највишом оценом биће оцењени ученици који ми пошаљу лекцију детаљно написану истог дана када је она емитована на 3. програму РТС-а.

Није довољна једна или две лекције за оцену. Оцењујем ваш рад током целог периода online наставе.

Крајем ове и почетком следеће седмице даћу вам предлог моје закључне оцене путем смајлија (на пример: насмешени смајли и у напомени ће писати бројчана оцена). Уколико сте оценом задовољни, закључићу је, а ако нисте можете да је поправите после 1. јуна усменим одговарањем у школи.

Наставник физике

Сибела Минић

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started