PODELA SVEDOČANSTAVA

Поштовани родитељи и драга децо, приведосмо крају и ову школску годину и стигосмо до поделе сведочанстава. И у овим другачијим околностима, деца су највећим делом лепо радила и била одговорна што је великим делом била и заслуга родитеља. Овом приликом вас све похваљујем. Родитељски састанак са поделом сведочанстава биће одржан 28. јуна 2020.године у 11 часова уContinue reading “PODELA SVEDOČANSTAVA”

OBAVEŠTENJE

Драга децо, полако приводимо крају ову школску годину. Неки ће рећи да им је била лакша од претходне, неки да је била много тежа. У сваком случају, била је много другачија. Углавном сте редовно обављали своје школске дужности и наставници су вас хвалили. Веома ми је драго због тога. Уколико неко није успео да оствариContinue reading “OBAVEŠTENJE”

POD PRITISKOM

Dragi šestaci, pročitajte u knjizi još jednom pritisak, celu nastavnu temu, zatim merenje i masu i gustinu. Ne morate ništa pisati, pogledajte primere uradjene, ne morate mi slati, ali pročitajte zbog vas. To vam je zadatak za ovu i narednu nedelju. Pozdrav, nastavnica fizike

VEŽBANJA I MOZGALICE

Драга децо, данас вам шаљем предлог задатака за оне који би још мало да вежбају радећи примере у радној свесци. То су више занимљива вежбања и мозгалице које нисмо стигли да урадимо, а која су корисна за утврђивање. Израда ових задатака није обавезна, и нема потребе ништа да ми шаљете. Решења имате у радној свесциContinue reading “VEŽBANJA I MOZGALICE”

Design a site like this with WordPress.com
Get started